Sonos Move højttaler

Sonos Move kan det hele. Streaming, stemmestyring, multirum, wi-fi, Bluetooth, batteri, udendørs, indendørs. Nyd alverdens musik overalt!
Normalpris fra:

kr. 3.000 inkl. moms

Forventet rabat:

DKK -750 (-25%)

Buymore pris:

DKK 2.250 inkl. moms

Dealen blev ikke forhandlet, da vi ikke kunne samle nok interesserede.

Har du et forslag til et lignende produkt så klik her >

Vi samler en flok

I FåR en god rabat

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på tlf. +45 33 22 55 00 eller på mail kontakt@buymore.dk

Tag musikken med på farten – i haven, på picnic eller på stranden eller til poolen. Sonos Move er en slidstærk, bærbar højttaler, der leverer imponerende lyd og er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant.

Par Sonos højttalere for at skabe multirumsoplevelse og et kraftfuldt stereosystem. Stemmestyring Styr Sonos Move let med stemmen – den har indbyggede far-field mikrofoner, der kan høre og genkende hvert ord i lokalet.

Skift sang, justér lydstyrken, og få notifikationer, vejrudsigten og svar på spørgsmål fra Google Assistant eller Amazon Alexa. Stemmestyring via Google Assistant er tilgængelig i Danmark pr. 17. September 2019.

Hvis du vil slukke mikrofonen, kan du nemt gøre det ved at skifte til touch-betjening. Du kan styre Sonos One med blot et klik for at justere lydstyrken eller lav en swipe-bevægelse for at vende spillelisten.

For at sikre at mikrofonerne er slået fra, har Sonos One et klart LED-stik som sikrer, at ingen lytter.

Fleksibelt musiksystem Forbind højttaleren 2x Sonos One g skab et kraftfuldt stereoanlæg med tilføjet bas-sub, eller forbind til dit TVs Sonos Playbar eller Sonos Playbase for at få en kraftfuld hjemmebiografoplevelse.

Trueplay tuning Takket være adaptiv teknologi kan Sonos Move højttaleren analysere akustiske egenskaber i rummet og afbalancere udgangen. Den passer perfekt til den tilgængelige indvendige plads, layout og inventar. Du kan også manuelt justere indstillingerne til at passe til et bestemt rum eller endda en gruppe af rum.

Vejrresistent IP56 vurderingen betyder at Sonos Move kan klare stænk af væske, let regn, meget fine partikler som støv og saltstænk samt ekstrem varme og kulde.

Nyd op til 10 timers musik på en enkelt opladning. Når den ikke er i brug, kan Sonos Move klare 120 timer i standby-tilstand.

Farve: Sort/hvid
Brugstid: Op til 10 timer
Standby: Op til 120 timer
Inkluderet i pakken: Sonos Move – Opladerbase – Hurtigstartsvejledning – Juridisk og garantiinformation

Bliv medlem

For at gøre brug af vise interesse for en deal, købe/modtage en deal eller selv foreslå en deal, så kræver det et medlemskab af Buymore (enkelte deals kan købes uden medlemskab).

Medlemskabet er gratis og du kan tilmelde dig her >

Vis din interesse

Når du er medlem (og logget ind), så kan du “vise interesse” for de deals, hvor vi er ved at samle en flok at interesserede købere. Når vi nok interesserede, så går vi i gang med at forhandle rabatten.

Få en god rabat

Når vi har forhandlet en god rabat på en vare, så kan du som medlem få adgang til denne rabat. Deals vil ofte have en udløbsdato, men nogle deals kan også være “så længe lager haves”.

Deals/varer der bliver sendt fra vores eget lager vil have en “KØB NU” knap på deal siden (forhandlede deals). De varer vi selv lagerfører betales på Buymores webshop og sendes til dig fra vores lager eller fjernlager.

Andre deals vil være i form af en rabatkode eller lignende til brug leverandørens webshop eller butik (afhænger af typen af deal/vare). Ved denne type af deals skal du ikke betale direkte til Buymore, men bare bekræfte at du ønsker at gøre brug af dealen og så kontakter vi dig med nærmere information om indløsning af rabatten.

Foreslå selv nye produkter

Er der et produkt du godt kunne tænke dig en god deal på, så kan du selv foreslå et produkt. Buymore laver en screening af alle indkomne forslag fra medlemmer. Hvis det vurderes at en rabat er mulig at forhandle, så kommer dealen på hjemmesiden, så vi kan finde ud af om der er flere, som er interesserede. Samler vi en stor nok flok, så går vi ud og forhandler rabatten.

er du på jagt efter en god deal?

se flere DEALS

FÅ rabat
Bliv en del af BuyMore
Som medlem opnår du mulighed for at få store rabatter på produkter, som du selv er med til at bestemme.

Buymore medlemskabet er helt gratis.
Få dealen

Bekræft eller rediger dine kontaktoplysninger nedenfor. Du vil blive kontaktet af enten af Buymore eller leverandøren af varen. 

Udfyldelse af formularen er ikke et køb og ikke en garanti for at varen er tilgængelig.