Multizone vinkøleskab 186 cm, 90 vinflasker – FZ 429 W by Vestfrost

Kølig og elegant vinkøleskab – produceret i Danmark. Dette skab, som kan monteres fritstående eller indbygges. Har plads til 90 flasker. Et multizone skab, med flere temperaturzoner – et af de mest fleksible vinkøleskabe. Skabet har en præsentationshylde og træhylder i ubehandlet eg. Der er bl.a. vibrationsdæmpet kompressor, indbygget varmelegeme, frostvagt, recirkulerende luft-kølesystem og for at absorbere eventuel reflektion og anden lyspåvirkning, er alle indvendige sider i vinkøleskabet sorte

FOKUSPUNKTER
– Køl (net):
– 368 ltr
– Belysning:
– 1×4 + 2×7 (LED)
– Produkt (BxDxH): 595 x 605 x 1860 mm
– Fritstående eller til indbygning
– Energiklasse A+
– Lysdæmpning
– 5 års garanti
– Multizoner
– Udtrækshylder

Normalpris fra:

kr. 28.495 inkl. moms

Forventet rabat:

DKK -7.124 (-25%)

Buymore pris:

DKK 21.371 inkl. moms

Dealen blev ikke forhandlet, da vi ikke kunne samle nok interesserede.

Har du et forslag til et lignende produkt så klik her >

Vi samler en flok

I FåR en god rabat

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på tlf. +45 33 22 55 00 eller på mail kontakt@buymore.dk

Bliv medlem

For at gøre brug af vise interesse for en deal, købe/modtage en deal eller selv foreslå en deal, så kræver det et medlemskab af Buymore (enkelte deals kan købes uden medlemskab).

Medlemskabet er gratis og du kan tilmelde dig her >

Vis din interesse

Når du er medlem (og logget ind), så kan du “vise interesse” for de deals, hvor vi er ved at samle en flok at interesserede købere. Når vi nok interesserede, så går vi i gang med at forhandle rabatten.

Få en god rabat

Når vi har forhandlet en god rabat på en vare, så kan du som medlem få adgang til denne rabat. Deals vil ofte have en udløbsdato, men nogle deals kan også være “så længe lager haves”.

Deals/varer der bliver sendt fra vores eget lager vil have en “KØB NU” knap på deal siden (forhandlede deals). De varer vi selv lagerfører betales på Buymores webshop og sendes til dig fra vores lager eller fjernlager.

Andre deals vil være i form af en rabatkode eller lignende til brug leverandørens webshop eller butik (afhænger af typen af deal/vare). Ved denne type af deals skal du ikke betale direkte til Buymore, men bare bekræfte at du ønsker at gøre brug af dealen og så kontakter vi dig med nærmere information om indløsning af rabatten.

Foreslå selv nye produkter

Er der et produkt du godt kunne tænke dig en god deal på, så kan du selv foreslå et produkt. Buymore laver en screening af alle indkomne forslag fra medlemmer. Hvis det vurderes at en rabat er mulig at forhandle, så kommer dealen på hjemmesiden, så vi kan finde ud af om der er flere, som er interesserede. Samler vi en stor nok flok, så går vi ud og forhandler rabatten.

er du på jagt efter en god deal?

FÅ rabat
Bliv en del af BuyMore
Som medlem opnår du mulighed for at få store rabatter på produkter, som du selv er med til at bestemme.

Buymore medlemskabet er helt gratis.
Få dealen

Bekræft eller rediger dine kontaktoplysninger nedenfor. Du vil blive kontaktet af enten af Buymore eller leverandøren af varen. 

Udfyldelse af formularen er ikke et køb og ikke en garanti for at varen er tilgængelig.