De 3 bedste trådløse højtalere

Sonos One SL – Multirums højtaler med stemmestyring

Det kompakte design passer ind i alle rum. Sonos One SL er af flere testpaneler blevet bedømt til at være en af de bedste multirums højtalere. Den har et stilrent design og en genial lyd. Alle højtalere og komponenter fra Sonos kan tilsluttes via WiFi, så du kan bygge det system du ønsker. Sonos One SL har indbygget Google Assistant, så du kan afspille musik, tjekke nyheder, sætte alarmer, få svar på spørgsmål og meget mere helt håndfrit. Hvis du har interesse for nye smarte løsninger, der hjælper dig med at styre hjemmets elektroniske devices via smartphones og stemmestyring, er vi sikre på Sonos One SL er det rette valg for dig.

Bang & Olufsen BeoPlay M5 – testvinder med fantastisk lyd

Bang & Olufsen har udviklet sig meget på markedet for multirums højtalere. BeoPlay M5 har et fascinerende visuelt udtryk, der kombinerer varmt stof og køligt aluminium. Denne trådløse højtaler har True360 lyd, intuitiv touch-betjening og stilfulde brugertilpassede designmuligheder. B&O er et anerkendt brand, der har ry for et stilrent design og yderst god lyd. Ifølge flere testpaneler lever BeoPlay M5 aldeles op til dette med en respektabel mængde bas og sprøde høje frekvenser, der skaber en varm og velafrundet lyd, der udsendes alle 360-grader. Hvis du ønsker en kombination af lækkert design og god lyd, kan vi klart anbefale BeoPlay M5 fra Bang & Olufsen.

Apple HomePod – intelligent højtaler med smarte egenskaber

Med denne multirums højtaler fra Apple får du en fantastisk musikoplevelse, en intelligent assistent og intelligente funktioner til hjemmet med indbygget anonymitet og sikkerhed i et flot kompakt design. Højtaleren er ikke blot perfekt til musikafspilning og podcasts, men kan samtidig med sine smarte funktioner hjælpe med at kontrollere dit hjem. Apple HomePod er den ultimative intelligente højtaler til alle, der også har en anden Apple-enhed. Den virker problemfrit sammen med IPhone eller Mac til at overføre musik, besvare opkald eller levere personlige lytte forslag. Lyden er særdeles god grundet sin dybe bas, der kan få selv rolige sange til at give genklang i ørerne. Lyden kan høres i hele hjemmet med den rette volumen. Hvis du ønsker en intelligent højtaler med god lyd og et stilrent design, der er kompatibel med Apple produkter kan vi klart anbefale Apple HomePod. 

Populære deals

Flere artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked når i tilføjer nye spændende deal forslag og rabatter!
FÅ rabat
Bliv en del af BuyMore
Som medlem opnår du mulighed for at få store rabatter på produkter, som du selv er med til at bestemme.

Buymore medlemskabet er helt gratis.