Elcykel Raleigh Darlington

Raleigh Darlington er en ægte by-elcykel, der giver maksimal komfort og køreglæde gennem gaderne. Cyklen er udstyret med 7 indv. Shimano Nexus gear, punkterfri dæk, rustbeskyttet kæde, lås, støttefod, bagagebærer, skærme, for- og baglygte og fodbremse. Med en Darlington kommer du snildt gennem dagens gøremål.

Normalpris fra:

kr. 12.000 inkl. moms

Forventet rabat:

DKK -2.400 (-20%)

Buymore pris:

DKK 9.600 inkl. moms

Dealen blev ikke forhandlet, da vi ikke kunne samle nok interesserede.

Har du et forslag til et lignende produkt så klik her >

Vi samler en flok

I FåR en god rabat

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på tlf. +45 33 22 55 00 eller på mail kontakt@buymore.dk

Raleigh Darlington er en elcykel, der er udviklet til at gøre cykelturene til en optimal oplevelse. Elcyklen er udstyret med en frontmotor samt kommer som standard med et 8,8 AH-batteri med en rækkevidde på 30-50 km.

Ønsker man øget rækkevidde, findes der tre opgraderingsmuligheder, der nemt kan tilkøbes, så du får en længere rækkevidde. Aluminiumsstellet sikrer en holdbar cykel, og cyklens design minder meget om en klassisk cykel, så der har været fokus på køreglæde og komfort.

Den effektive v-bremse på forhjulet kombineret med en fodbremse sørger for, at bremseevnen altid er i top, og elcyklens 7 indvendige Shimano Nexus-gear kræver stort set intet vedligehold.

Desuden kommer Raleigh Darlington elcyklen med praktisk udstyr som bagagebærer, punkterhæmmende dæk, forsikringsgodkendt lås, støttefod samt forlygte og baglygteder er integreret i elcyklens batteri.

Vil du gerne være sikker på, at du kommer frem på cykelstier og veje på mest behagelig vis, er Raleigh Darlington elcyklen et perfekt valg. Her er udelukkende brugt gode komponenter, og elcyklen sørger for, at du får en ekstra hjælpende hånd i ryggen på cykelturene.

Farve: Blå
Km pr. opladning: Op til 50 km

Bliv medlem

For at gøre brug af vise interesse for en deal, købe/modtage en deal eller selv foreslå en deal, så kræver det et medlemskab af Buymore (enkelte deals kan købes uden medlemskab).

Medlemskabet er gratis og du kan tilmelde dig her >

Vis din interesse

Når du er medlem (og logget ind), så kan du “vise interesse” for de deals, hvor vi er ved at samle en flok at interesserede købere. Når vi nok interesserede, så går vi i gang med at forhandle rabatten.

Få en god rabat

Når vi har forhandlet en god rabat på en vare, så kan du som medlem få adgang til denne rabat. Deals vil ofte have en udløbsdato, men nogle deals kan også være “så længe lager haves”.

Deals/varer der bliver sendt fra vores eget lager vil have en “KØB NU” knap på deal siden (forhandlede deals). De varer vi selv lagerfører betales på Buymores webshop og sendes til dig fra vores lager eller fjernlager.

Andre deals vil være i form af en rabatkode eller lignende til brug leverandørens webshop eller butik (afhænger af typen af deal/vare). Ved denne type af deals skal du ikke betale direkte til Buymore, men bare bekræfte at du ønsker at gøre brug af dealen og så kontakter vi dig med nærmere information om indløsning af rabatten.

Foreslå selv nye produkter

Er der et produkt du godt kunne tænke dig en god deal på, så kan du selv foreslå et produkt. Buymore laver en screening af alle indkomne forslag fra medlemmer. Hvis det vurderes at en rabat er mulig at forhandle, så kommer dealen på hjemmesiden, så vi kan finde ud af om der er flere, som er interesserede. Samler vi en stor nok flok, så går vi ud og forhandler rabatten.

er du på jagt efter en god deal?

se flere DEALS

FÅ rabat
Bliv en del af BuyMore
Som medlem opnår du mulighed for at få store rabatter på produkter, som du selv er med til at bestemme.

Buymore medlemskabet er helt gratis.
Få dealen

Bekræft eller rediger dine kontaktoplysninger nedenfor. Du vil blive kontaktet af enten af Buymore eller leverandøren af varen. 

Udfyldelse af formularen er ikke et køb og ikke en garanti for at varen er tilgængelig.